specijaliteti s roštilja od više vrsta mesa

PUNJENI RAŽNJIĆI *

65,00 kn

Pileća prsa, svinjski lungić, ramstek, sir, tikvica, rajčica

Mala porcija: 55,00 kn

Normativ: 400 g

BOSANAC – PUNJENI RAMSTEK *

70,00 kn

Sir, suhi vrat

Mala porcija: 60,00 kn

Normativ: 400 g

CIGONJA ŠPIZ

70,00 kn

ražnjić od junetine, puretine i slanine u pikantnom umaku

Mala porcija: 60,00 kn

Normativ: 400 g

MIJEŠANO MESO *

70,00 kn

Ćevapi, uštipci, kobasica, svinjski ražnjić, rebrica, jetrica, pljeskavica

Mala porcija: 60,00 kn

Normativ: 600 g

MIJEŠANI RAŽNJIĆI *

80,00 kn

Pileći špeksi ražnjić, svinjski ražnjić, ražnjić od povrća

LESKOVAČKI VOZ

110,00 kn

NAČIN POSLUŽIVANJA JELA SA ROŠTILJA U SLJEDOVIMA
Lepinja, kajmak, urnebes, ćevapi, pljeskavica, punjena vješalica, dimljena vješalica, rolana piletina, punjeni zabatak, dimljena kobasica, uštipak...

* Jedan prilog po izboru (pekarski krumpir, krumpir u foliji, domaće pržene police krumpira, pomfrit, riža)